Ανατροπές στο στοίχημα

Πότε συμβαίνει «ανατροπή» στο στοίχημα; Όταν η μία ομάδα είναι μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο τέλος κερδίζει η άλλη.

Υπάρχουν δύο είδη ανατροπών:

  • 2/1 στην περίπτωση που η φιλοξενούμενη είναι μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο αλλά τελικά κερδίζει η γηπεδούχος
  • 1/2 στην περίπτωση που η γηπεδούχος είναι μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο αλλά τελικά κερδίζει η φιλοξενούμενη

Οι ανατροπές υπέρ των γηπεδούχων (2/1) εμφανίζονται πιο συχνά από τις ανατροπές υπέρ των φιλοξενούμενων (1/2).

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στατιστικά για ημίχρονα τελικά είναι το πόσες ανατροπές έχουν συμβεί έως τώρα ανά πρωτάθλημα:

Στην Α’ Βελγίου έχουν διεξαχθεί 181 αγώνες και έχουν γίνει δώδεκα ανατροπές. Το ποσοστό εμφάνισής τους είναι ιδιαίτερα υψηλό (6.7%). Οι εννέα ήταν υπέρ των φιλοξενούμενων και οι τρεις υπέρ των γηπεδούχων. Τρεις ανατροπές έγιναν σε εντός έδρας αγώνες της Μαλίν και μάλιστα έχασε και στις τρεις με σκορ 2-3 παρόλο που ήταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Στην Α’ Γαλλίας έχουν διεξαχθεί 189 αγώνες και έχουν συμβεί εννέα ανατροπές έως τώρα. Οι επτά ήταν υπέρ των γηπεδούχων (2/1) και μόνο δύο υπέρ των φιλοξενούμενων (1/2). Η Ρεν έχει κάνει δύο νίκες με ανατροπή εντός έδρας με το ίδιο σκορ 2-1. 

Στην Α’ Γερμανίας έχουν διεξαχθεί 136 αγώνες και έχουν γίνει έως τώρα έξι ανατροπές. Οι τρεις ήταν υπέρ των γηπεδούχων (2/1) και οι υπόλοιπες τρεις υπέρ των φιλοξενούμενων (1/2).

Στην Α’ Ελβετίας έχουν διεξαχθεί 67 αγώνες και μόνο σε δύο από αυτούς έγινε ανατροπή. Και στους δύο προηγήθηκε εκτός έδρας η Λουκέρνη στο ημίχρονο και τελικά έχασε με σκορ 2-1.

Στη Σούπερ Λίγκα  έχουν διεξαχθεί 110 αγώνες. Σε τέσσερις έγιναν ανατροπές υπέρ των γηπεδούχων (2/1) αλλά σε κανέναν δεν έγινε ανατροπή 1/2. Οι δύο από αυτές έγιναν σε αγώνες με φιλοξενούμενους τα Γιάννενα

Στην Α’ Ισπανίας έχουν διεξαχθεί 177 αγώνες και μόνο σε τρεις από αυτούς έγιναν ανατροπές. Δύο υπέρ των γηπεδούχων (2/1) και μία υπέρ των φιλοξενούμενων (1/2).

Στην Α’ Ιταλίας έχουν διεξαχθεί 169 αγώνες και έχουν γίνει έως τώρα εννέα ανατροπές. Οι τέσσερις ήταν υπέρ των γηπεδούχων (2/1) και οι υπόλοιπες πέντε υπέρ των φιλοξενούμενων (1/2). Η Τορίνο είναι η ομάδα που έχει κάνει τρεις ήττες ενώ ήταν μπροστά στο ημίχρονο

Στην Α’ Ολλανδίας έχουν διεξαχθεί 144 αγώνες και έχουν γίνει επτά ανατροπές. Οι τρεις ήταν υπέρ των γηπεδούχων (2/1) και οι υπόλοιπες τέσσσεις υπέρ των φιλοξενούμενων (1/2). Η Φένλο έχει τρεις νίκες με ανατροπή.

Στην Πρέμιερ Αγγλίας έχουν διεξαχθεί 170 αγώνες αλλά κανένας γηπεδούχος δεν έχει κάνει νίκη με ανατροπή (2/1). Σε δύο αγώνες έγιναν ανατροπές υπέρ των φιλοξενούμενων (1/2) και τις έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ εκτός έδρας με την Γουέστ Χαμ και την Σαουθάμπτον.

Στην Α’ Πορτογαλίας έχουν διεξαχθεί 117 αγώνες και έχουν γίνει τέσσερις ανατροπές. Οι δύο ήταν υπέρ των γηπεδούχων (2/1) και δύο υπέρ των φιλοξενούμενων (1/2).

Στην Πρέμιερ Σκωτίας έχουν διεξαχθεί 131 αγώνες και έχουν γίνει τέσσερις ανατροπές. Οι δύο ήταν υπέρ των γηπεδούχων (2/1) και δύο υπέρ των φιλοξενούμενων (1/2).

Στην Α’ Τουρκίας έχουν διεξαχθεί 181 αγώνες και έχουν γίνει οκτώ ανατροπές. Οι έξι ήταν υπέρ των γηπεδούχων (2/1) και δύο υπέρ των φιλοξενούμενων (1/2). 

Αν θέλετε να μεταβείτε εύκολα σε κάποιον αγώνα ανάλογα με τη στοιχηματική που προτιμάτε χρησιμοποιήστε το κουπόνι stoiximan ή το κουπόνι novibet ή το κουπόνι bet365. Μην χάνετε το χρόνο σας ψάχνοντας αγώνες και αποδόσεις. Είναι έτοιμα σε μορφή κουπονιού.